Site Search
nl en fr
 
 

Technical, Operations and Engineering Jobs in Belgium

Latest Technical, Operations and Engineering Job Vacancies

Projectontwikkelaar Windenergie

Aspiravi (www.aspiravi.be), gelegen in Harelbeke, is een belangrijke speler actief in de sector van de hernieuwbare energie. Het bedrijf ontwikkelt, investeert in, bouwt en exploiteert installaties om groene energie te produceren. Het gaat hierbij in hoofdzaak over een groene energiecentrale en ...
Harelbeke, West Flanders, Belgium (Hudson)
07/06/2019

Maintenance Manager E&I

Tessenderlo Group is een gediversifieerde industriële groep die zich voornamelijk toelegt op landbouw, valorisering van bio-reststoffen en industriële oplossingen. Er werken ongeveer 4600 mensen voor de groep. Het bedrijf is marktleider voor de meeste van zijn producten, met een geconsolideerde omzet ...
Ham, Limburg, Belgium (Hudson)
03/06/2019

Technical Sales Engineer

Georg Fischer Corporation (HQ in Zwitserland) is een wereldwijd opererend beursgenoteerd bedrijf bestaande uit 3 divisies: Machining Solutions, Casting Solutions en Piping Systems, dit alles goed voor een omzet van 4,6 miljard Zwitserse Frank met meer dan 15.000 medewerkers wereldwijd.
Sint-Pieters-Leeuw, Brussels, Belgium (Hudson)
06/06/2019

Regulatory Manager

Informazout VZW is al meer dan 50 jaar het kennis- en informatiecentrum waar consumenten en professionelen terecht kunnen voor alle informatie over rationeel verwarmen met vloeibare brandstoffen. De focus ligt vandaag vooral op duurzaam en efficiënt verwarmen en op de combinatie met hernieuwbare energie.
Brussel, Brussels, Belgium (Hudson)
05/06/2019

Service Manager

MHI Vestas Offshore Wind is a joint venture between Mitsubishi Industries (MHI) and Vestas Wind Systems A/S established in 2014. As an international company with headquarters in Aarhus, Denmark, MHI Vestas Offshore focuses on the design, production, installation and maintenance of offshore wind turbines.
Oostende, West Flanders, Belgium (Hudson)
31/05/2019

Operations Manager

PMC Pharma Solutions maakt deel uit van de PMC group en stelt vandaag 70 specialisten te werk in België, Nederland en Duitsland. PMC Pharma Solutions is een onafhankelijk en multidisciplinair engineeringskantoor met activiteiten in de sectoren farmacie, voeding en biotechnologie.
Antwerpen, Antwerp, Belgium (Hudson)
14/06/2019

 
 
© 2011 - 2019 Hudson Global -- All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson has more than 35 years of experience and is the undisputed market leader in the HR consultancy sector. Every day, the Hudson HR experts use all their specialist knowledge regarding the recruitment, interim management, development, coaching or compensation of employees to support our customers so they can achieve their ambitions.